Parmice s lanýži

45 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
324 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
28 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
467 mg
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Parmice očistíme, nařízneme na hřbetu od hlavy až k ocasu, osolíme, opepříme, potřeme olejem a ugrilujeme z obou stran.
  • 2
    Lanýže očistíme a nakrájíme na plátky. V rendlíku rozpustíme máslo, přidáme plátky lanýžů, osolíme, opepříme, orestujeme půl minuty, podlijeme troškou vývaru, podusíme 2 minuty a odstavíme.
  • 3
    Talíře potřeme prolisovaným česnekem, vyskládáme na ně porce ryby, poklademe plátky lanýžů a polijeme troškou šťávy od lanýžů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.