Parmice s lanýži
45 min.
Ingredience
- Příloha
- 150gramůLanýž
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 60gramůMáslo čerstvé
- 120mililitrůHovězí vývar základní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
324 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
28 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
467 mg
Cukr
25 mg
Postup přípravy
- 1Parmice očistíme, nařízneme na hřbetu od hlavy až k ocasu, osolíme, opepříme, potřeme olejem a ugrilujeme z obou stran.
- 2Lanýže očistíme a nakrájíme na plátky. V rendlíku rozpustíme máslo, přidáme plátky lanýžů, osolíme, opepříme, orestujeme půl minuty, podlijeme troškou vývaru, podusíme 2 minuty a odstavíme.
- 3Talíře potřeme prolisovaným česnekem, vyskládáme na ně porce ryby, poklademe plátky lanýžů a polijeme troškou šťávy od lanýžů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.