Pasta primavera

30 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
666 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
26 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
8 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přivedeme k varu dostatečné množství vody, řádně osolíme a nudle uvaříme al dente. Jarní cibulky očistíme, světlou část nakrájíme nadrobno, zelené části pokrájíme na kroužky a zatím odložíme stranou. Oloupeme mrkev a chřest, nakrájíme na plátky, případně na malé kousky. Rozmrazíme hrášek. Zeleninu zalijeme osolenou vodou, přidáme špetku cukru a pepře a uvaříme tak, aby křupala. Rozpustíme máslo, necháme je lehce ztmavnout a poté osolíme a opepříme. Vmícháme zeleninu a zelenou část cibulky, okořeníme solí a pepřem. Nudle scedíme, vložíme do předehřáté mísy a promícháme s máslovou zeleninou a kerblíkem. Posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.