Paštika vepřová zavařená
160 min.
Ingredience
- 1200gramůJátra vepřová
- 2000gramůVepřová plec
- 2000gramůSlanina vepřová
- 12kusůVejce slepičí
- 15gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 20gramůKari koření
Počet porcí:
40Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
36 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
199 mg
Cukr
148 mg
Postup přípravy
- 1Maso, slaninu a játra umeleme na masovém strojku, osolíme, opepříme, přidáme kari koření, znovu umeleme. Nakonec přimícháme vejce. Masovou směsí naplníme čisté zavařovací skleničky, uzavřeme víčky a zavařujeme ve větším hrnci na bodu varu nejméně 2 hodiny.
- 2Sklenice s paštikou necháme vychladnout, skladujeme v chladnu a temnu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.