Paštika z brambor a uzené ryby

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
14 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
7 g
Cukr
979 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kostičky nakrájené brambory povaříme v hrnci s vodou 10 minut a poté scedíme. Uvařené brambory rozmixujeme v mixéru. Přidáme makrelu, kterou jsme rozebrali na kousky a mixujeme 30 vteřin do hladka. Přidáme citronovou šťávu, bílý jogurt a vařené angrešty a mixujeme.
  • 2
    Přidáme kopr, kapary, okurku, osolíme a opepříme.
  • 3
    Paštiku vyklopíme na servírovací mísu, ozdobíme plátky citronu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.