Paštika z kančího masa

120 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
807 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
51 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
461 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na menší kousky, smícháme se solí, pepřem, kořením a vínem, utřeným česnekem a likérem. Necháme marinovat přes noc.
  • 2
    Marinovanou směs nahrubo umeleme, přidáme sušené mléko, mouku, armaňak a vejce. Vše dobře promícháme a směsí naplníme formu vyloženou bránicí. Formu překryjeme dvojitou vrstvou alobalu a dáme péct při 180 °C na 90 minut.
  • 3
    Upečenou paštiku necháme vychladnout a poté přemístíme do chladničky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.