Paštikové knedlíčky do polévky podle Ládi Hrušky
15 min.
Ingredience
- 200gramůPaštika játrová
- 1kusVejce slepičí
- 10gramůStrouhanka
- 3gramyMajoránka
- 3gramySůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 1litrVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
23 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
495 mg
Cukr
250 mg
Postup přípravy
- 1V misce společně dobře smícháme játrovou paštiku, vejce, strouhanku, majoránku, pepř a sůl. Lžící dobře propracujeme, aby vznikla hladká hmota, ze které v dlaních vytvoříme kulaté knedlíčky.
- 2Knedlíčky povaříme v polévce po dobu asi 5 minut než vyplavou na povrch.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.