Pastitsáda z Kerkyry

80 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1086 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
61 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso prošpikujeme stroužky česneku, osolíme, opepříme.
  • 2
    Na hluboké pánvi rozpálíme olej, zesklovatíme nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme omyté a osušené telecí maso a zprudka orestujeme. Zalijeme vínem a rozmixovanými rajčaty, přidáme vodu a vaříme hodinu na mírném ohni.
  • 3
    Mezitím uvaříme makarony podle návodu.
  • 4
    Hotové maso naporcujeme a podáváme s makarony, přelité omáčkou a posypané strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.