Pastýřský kebab
85 min.
Ingredience
- 1000gramůSkopové maso přední
- 50gramůTuk
- 350gramůRajčata
- 500gramůBrambory
- 1lžičkaSůl
- 250gramůCibule perlová
- 15gramůČesnek
- 10gramůKopr čerstvý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
606 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
49 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na rozehřátý tuk dáme maso nakrájené na kostky, cibuli, pokrájená rajčata, česnek a lžičku soli. Vše dobře promícháme a necháme přiklopené dusit.
- 2Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, přidáme k dusící se směsi, zalijeme vodou a přiklopené necháme vařit doměkka.
- 3Podáváme posypané sekaným koprem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.