Patizon v rajské omáčce

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
62 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
948 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Patizon oloupeme, rozkrojíme, zbavíme semínek a nakrájíme na kostičky. Zakapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Oloupanou, jemně nasekanou cibuli orestujeme v kastrole na oleji, přidáme patizon a opékáme 2 minuty. Potom pod pokličkou dusíme doměkka. Směs osolíme, opepříme, okořeníme tymiánem a majoránkou. Vmícháme kečup a nakonec přidáme rozetřený česnek. Povaříme 2 minuty.
  • 3
    Můžeme podávat se smaženými hranolky nebo s vařenými těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.