Patizony s vejci

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
23 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Patizony očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na rozškvařené slanině nakrájené na kostičky, přidáme patizony, sůl, pepř a kmín. Dusíme doměkka.
  • 3
    Podušené patizony zalijeme rozšlehanými vejci, osolíme a mícháme, až se vejce srazí.
  • 4
    Na talířích pokrm posypeme nastrouhaným sýrem a jemně nakrájenou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.