Pažitková omeleta se sýrem

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
30 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
170 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce rozmícháme a metlou přimícháme smetanu - nešleháme.
  • 2
    Opláchnutou pažitku nadrobno pokrájíme a část vmícháme do vaječné smetany. Osolíme a opepříme podle chuti.
  • 3
    Na pánvi na másle postupně usmažíme 4 omelety, přeložíme je v půli. Každou omeletu poklademe sýrem, krájeným na nudličky. Pokrm zapékáme v troubě tak dlouho, až se sýr začne tavit.
  • 4
    Na talíři každou omeletu ozdobíme zbylou pažitkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.