Pečená červená řepa s bresaolou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1074 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
9 g
Sacharidy
207 g
Vláknina
62 g
Cukr
143 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu naskládáme na arch alobalu, pokapeme olejem, osolíme, opepříme a přidáme snítky tymiánu. Z alobalu vytvarujeme balíček, pevně uzavřeme, vložíme do trouby a pečeme asi 45 minut při 200 °C.
  • 2
    Upečenou řepu oloupeme, nakrájíme na plátky a v míse pokapeme octem.
  • 3
    Z nastrouhaného křenu, zakysané smetany, vinného octa a citronové kůra a šťávy ušleháme zálivku.
  • 4
    Na každý talíř upravíme hrst omyté rukoly, zalijeme připravenou zálivkou a obložíme plátky řepy a bresaoly. Salát ozdobíme nakrájenou pažitkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.