Pečená husa s broskvemi
85 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaKmín celý
- 3kusyBroskve
- 1kusHusa domácí
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
951 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
84 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
884 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou a omytou husu osolíme, okmínujeme a vložíme do pekáčku. Podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme ve vyhřáté troubě 1 hodinu. Dopékáme za občasného podlévání výpekem.
- 2Pokud je husa tučnější, sbíráme během pečení sádlo.
- 3Před koncem pečení přidáme oloupané, nakrájené broskve.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.