Pečená kachní játra s rebarborou

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
14 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvou rebarboru oloupeme, omyjeme a nakrájíme na větší kusy. Stranou si z horké vody a okry připravíme čaj z ibišku, do kterého nakrájenou rebarboru přidáme. Necháme louhovat cca 10 minut.
  • 2
    Játra opepříme (nesmíme osolit) a na pánvi na rozpáleném másle osmažíme z každé strany. Na závěr je osolíme. Z čaje vyndáme rebarboru a dáme ji na talíř. Přidáme jahody, které předtím namočíme v ibiškovém čaji a na závěr přidáme játra, která jsme nechali okapat na ubrousku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.