Pečená pražma s rajčaty a vínem
70 min.
Ingredience
- 1500gramůPražma
- 150gramůRajčata
- 100gramůCibule
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200mililitrůVíno bílé
- 40mililitrůOlej olivový
- 5gramůRozmarýn čerstvý
- 5gramůTymián čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
13 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rybu omyjeme, vykucháme a seškrábeme šupiny.
- 2Zapékací nádobu vytřeme olejem, na dno dáme pokrájená rajčata a cibuli. Na zeleninu dáme rybu, osolíme, opepříme, zakápneme olejem, okořeníme rozmarýnem a tymiánem. Podlijeme vínem.
- 3Pečeme 35 minut při 220 °C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.