Pečená rajčata s masovou náplní
40 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 4kusyRajčata
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžícePetržel - nať
- 100mililitrůMléko polotučné
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůVepřové maso pečené
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
18 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme ji, zalijeme mlékem a povaříme. Osolíme, opepříme a vmícháme na kousky nakrájené pečené maso, nasekanou petrželku a citronovou šťávu.
- 2Rajčata omyjeme, vršky seřízneme a dužinu vydlabeme. Naplníme připravenou směsí a na plechu ve vyhřáté troubě upečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.