Pečená ryba na špeku

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
981 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
72 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby očistíme a vykucháme. Mouku rozmícháme s pepřem, solí, sladkou paprikou, utřeným česnekem, přidáme kmín a potřeme každou rybu zvlášť. Slaninu s cibuli nakrájíme na tenké plátky, kterými naplníme ryby.
  • 2
    Na rozpáleném oleji z obou stran prudce orestujeme. Při restování ryby opatrně zakapeme worcestrem.
  • 3
    Na talíři rybu dochutíme šťávou z citrónu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.