Pečená ryba na špeku
30 min.
Ingredience
- 4lžíceMouka pšeničná hladká
- 4lžičkyPaprika mletá sladká
- 4lžičkyPepř černý celý
- 4lžičkySůl
- 1kusCitrony
- 3kusyCibule
- 4stroužkyČesnek
- 1kilogramPstruh
- 3lžičkyKmín celý
- 250gramůAnglická slanina
- 5lžičekOmáčka pikantní worcesterová
- 1decilitrOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
981 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
72 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Ryby očistíme a vykucháme. Mouku rozmícháme s pepřem, solí, sladkou paprikou, utřeným česnekem, přidáme kmín a potřeme každou rybu zvlášť. Slaninu s cibuli nakrájíme na tenké plátky, kterými naplníme ryby.
- 2Na rozpáleném oleji z obou stran prudce orestujeme. Při restování ryby opatrně zakapeme worcestrem.
- 3Na talíři rybu dochutíme šťávou z citrónu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.