Pečená skopová kýta
135 min.
Ingredience
- 80gramůCibule
- 80gramůRajčata
- 10gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 500gramůSkopová kýta
- 3stroužkyČesnek
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
23 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Česnek utřeme se solí a pepřem a potřeme jím skopové maso.
- 2Na rozehřátém másle si usmažíme cibulku a pokrájená rajčata. Přidáme kýtu a osmahneme ze všech stran. Maso podlijeme vodou a přiklopené dáme péct.Pečící se maso často přeléváme šťávou.
- 3Upečené maso vyjmeme a vzniklou šťávu zahustíme hladkou moukou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.