Pečená skopová kýta

135 min.
Turecko

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
23 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek utřeme se solí a pepřem a potřeme jím skopové maso.
  • 2
    Na rozehřátém másle si usmažíme cibulku a pokrájená rajčata. Přidáme kýtu a osmahneme ze všech stran. Maso podlijeme vodou a přiklopené dáme péct.Pečící se maso často přeléváme šťávou.
  • 3
    Upečené maso vyjmeme a vzniklou šťávu zahustíme hladkou moukou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.