Pečená směs ryb s pivem
45 min.
Ingredience
- 250gramůKapr obecný
- 250gramůCandát obecný
- 250gramůPstruh
- 150gramůFilé rybí
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceStrouhanka
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
- Na těstíčko
- 250mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1kusVejce slepičí
- 3lžíceMouka pšeničná hladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
135 mg
Cukr
351 mg
Postup přípravy
- 1Ryby očistíme, osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Pekáč vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Vejce rozšleháme v pivu s moukou do hladkého středně řídkého těstíčka.
- 2Ryby vložíme do pekáče, přelijeme těstíčkem a pečeme v předehřáté troubě, až jsou ryby měkké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.