Pečená štika s anglickou slaninou

45 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
19 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zapékací mísu vyložíme plátky slaniny, na ně narovnáme oloupanou, na kolečka nakrájenou mrkev a cibuli, plátky oloupaného celeru a plátky očištěných hub. Posypeme nasekanou petrželkou a koprem, osolíme a opepříme. Navrch položíme omyté filety ze štiky a osolíme je. Na maso urovnáme oloupaná kolečka citronu, poklademe vločkami másla a zalijeme vínem.
  • 2
    Pokrm pečeme pod pokličkou ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.