Pečená štika s majonézou
35 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 80gramůMáslo čerstvé
- 2kusyPetržel - nať
- 10kusůŘedkvička
- 150gramůMajonéza
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 250gramůSalát vlašský
- 500gramůŠtika obecná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
576 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
53 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omytou štiku naporcujeme, osolíme, opaprikujeme a obalíme v mouce.
- 2Na rozpáleném másle na pánvi prudce opečeme připravené porce dorůžova.
- 3Pečenou rybu upravíme na mísu, proložíme petrželkou a ozdobíme vlašským salátem a ředkvičkami.
- 4Zvlášť v omáčníku podáváme opepřenou majonézu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.