Pečená telecí kapsa s bramborami

75 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
23 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
836 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V mase vyřízneme ostrým nožem kapsu.
  • 2
    Špenát spaříme ve vroucí vodě a nasekáme nahrubo, přidáme na kostičky nakrájené datle, bílek, piniové oříšky a promícháme. Kapsu v mase osolíme a naplníme směsí. Zašijeme jehlou a kuchyňskou nití.
  • 3
    Troubu předehřejeme na 200C.
  • 4
    V širokém pekáči rozpálíme polovinu oleje a maso ze všech stran orestujeme. Zalijeme vínem, přidáme na dílky nakrájené brambory, ochutíme solí, zbylým olejem a pečeme 50-60minut.
  • 5
    Poté kapsu nakrájíme na plátky, podáváme s brambory a vypečenou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.