Pečená žebírka z Jamajky

40 min.
Jamajka

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
971 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
79 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
643 mg
Cukr
541 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žebra rozdělíme na čtyři části po 500 gramech.
  • 2
    Jarní cibulku, česnek i chilli papričku nakrájíme na jemno. Smícháme je s ostatními ingrediencemi kromě žebírek.
  • 3
    Žebírka potřeme připravenou marinádou.
  • 4
    Žebírka pečeme 30 minut na 200 °C, občas je potíráme marinádou a otáčíme. (Čas pečením může být delší, záleží to na velikosti žebírek.)

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.