Pečené brambory bylinkové

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
11 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
156 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Malé nové brambůrky očistíme kartáčkem na zeleninu, omyjeme, osušíme, rozmarýn a lístky tymiánu posekáme na jemno. Do pekáče vlijeme olej, na dno vyskládáme v jedné vrstvě brambůrky, poklademe hoblinkami másla, posypeme solí, pepřem, tymiánem, rozmarýnem, strouhanou citronovou kůrou, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při 220°C přibližně 20 až 25 minut. Občas pekáčem zatřeseme, aby se brambůrky obalovaly v tuku.
  • 2
    Brambůrky upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.