Pečené brambory s tymiánem

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
62 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Vápník
28 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na velký plech s pečícím papírem naskládáme omyté, na dílky nakrájené červené brambory i se slupkou, potřeme je olivovým olejem, posypeme nasekaným čerstvým tymiánem, podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    V předehřáté troubě na 230°C, pečeme 30-40 minut, během pečení obracíme. Brambory jsou hotové jsou-li křupavé a mají nazlátlou barvu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 9. 8. 2016
Pečené brambory
fuj... neodporúčam 😬
Anonymní uživatel
út 9. 8. 2016
Pečené brambory s tymiánem
vtip... xDDDDDDD troll :* :) ale ne.... fuj hnus blbé :D -,- :D :P