Pečené fazole

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
20 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole namočíme do studené vody a necháme do druhého dne nabobtnat.
  • 2
    Bůček, oloupaný celer a očištěnou papriku nakrájíme na kostky.
  • 3
    Do pekáče vložíme namočené fazole, bůček, celer, papriku, osolíme, opepříme a přidáme hořčici. Vše zalijeme vývarem a pod pokličkou pečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 4
    Když fazole změknou, přilijeme kyselou smetanu a pokrm prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.