Pečené fazole se zeleninou a slaninou

145 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
690 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
17 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
28 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu, cibuli a kořenovou zeleninu. Po chvíli přidáme nakrájený řapíkatý celer, rajčata nakrájená na kostky, tymián, rozmarýn a předem namočené fazole. Ještě krátce zarestujeme a zalijeme vývarem. Přiklopíme poklicí a při 150°C pečeme v troubě asi 2 hodiny, dokud fazole nezměknou. Nakonec pokrm osolíme a přidáme nadrobno nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.