Pečené filety platýze
35 min.
Ingredience
- 600gramůPlatýz - filety
- 2kusyČesnek
- 1decilitrOlej dýňový
- 30gramůMáslo bylinkové
- 300gramůFazole v tomatové omáčce
- 300gramůRajčata
- 1kusChilli paprička
- 1kusCeler řapíkatý
- 2kusyMrkev kořen
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V hrnci zahřejeme máslo, přidáme jemně nastrouhanou mrkev, celer, sůl, pepř, chilli papričku, na půlky nakrájená rajčata, chvilku podusíme, přimícháme fazolky a vše povaříme přibližně 15 minut.
- 2Česnek oloupeme, rozmačkáme a smícháme spolu se solí. Filety platýze potřeme směsí po obou stranách.
- 3Na pánvi rozpálíme olej, vložíme platýze a z obou stran opečeme.
- 4Teplé porcujeme na talíře a přidáme teplou fazolovou přílohu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.