Pečené filety platýze

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci zahřejeme máslo, přidáme jemně nastrouhanou mrkev, celer, sůl, pepř, chilli papričku, na půlky nakrájená rajčata, chvilku podusíme, přimícháme fazolky a vše povaříme přibližně 15 minut.
  • 2
    Česnek oloupeme, rozmačkáme a smícháme spolu se solí. Filety platýze potřeme směsí po obou stranách.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olej, vložíme platýze a z obou stran opečeme.
  • 4
    Teplé porcujeme na talíře a přidáme teplou fazolovou přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.