Pečené filety z lososa s liškámi

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
28 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
863 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme, prolisujeme, smícháme se solí a pepřem. Naporcované filety umyjeme, kůži prořízneme na více místech, porce potřeme po obou stranách připraveným česnekem. Na pánvi rozpálíme máslo a filety opečeme z obou stran.
  • 2
    Lišky očistíme, umyjeme a na pánvi v horkém oleji spolu s nakrájenou cibuli restujeme do měkka.
  • 3
    Teplé lišky a porce ryby naaranžujeme na talíře, přidáme cherry rajčata, půlku citrónu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.