Pečené filety z lososa s liškámi
40 min.
Ingredience
- 1kilogramLosos - filety
- 40gramůMáslo čerstvé
- 300gramůLišky čerstvé
- 1decilitrOlej olivový extra panenský
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 300gramůRajčata Cherry
- 2kusyCitron
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
28 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
863 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Česnek oloupeme, prolisujeme, smícháme se solí a pepřem. Naporcované filety umyjeme, kůži prořízneme na více místech, porce potřeme po obou stranách připraveným česnekem. Na pánvi rozpálíme máslo a filety opečeme z obou stran.
- 2Lišky očistíme, umyjeme a na pánvi v horkém oleji spolu s nakrájenou cibuli restujeme do měkka.
- 3Teplé lišky a porce ryby naaranžujeme na talíře, přidáme cherry rajčata, půlku citrónu a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.