Pečené filety z okouníka

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
17 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z okouníka osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, poklademe hoblinkami másla, kopr posekáme na jemno a polovinu ho nasypeme na filety. Každý filet zvlášť zabalíme do alobalu, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme přibližně 15 minut.
  • 2
    Do jogurtu přimícháme zbylý kopr, prolisovaný česnek a nastrouhanou salátovou okurku.
  • 3
    Filety rozbalíme, upravíme na talíře, doplníme pečenými bramborami a jogurtovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.