Pečené husí maso s cizrnou
35 min.
Ingredience
- 300gramůCizrna konzervovaná
- 200gramůVýhonky Alfalfa - vojtěškové klíčky
- 100gramůCibulka jarní
- 150gramůKukuřice cukrová nakládaná
- 80mililitrůOlej chilli
- 50gramůSaturejka
- 120mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 2gramyHřebíček
- 10gramůKoriandr čerstvý
- 5mililitrůHořčice
- 400gramůHusí maso pečené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
657 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
43 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
12 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cizrnu a kukuřici scedíme a necháme okapat, jarní cibulku nakrájíme na menší kusy.
- 2Ve woku na chilli oleji opečeme krátce alfalfa klíčky, přihodíme ostatní zeleninu, cizrnu a za stálého míchání 5 minut smažíme. Přidáme listy saturejky, zalijeme pivem a necháme dalších 5 minut povařit. Vmícháme hořčici, sekaný koriandr a hřebíček, pečené husí maso nakrájíme na plátky a obložíme dušenou zeleninou se šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.