Pečené kapie s česnekovou zálivkou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
19 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
140 mg
Cukr
155 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapie vložíme na pečicí papír a v troubě zprudka opečeme, až slupka ztmavne. Papriky necháme zchladnout, oloupeme je, zbavíme semen, nakrájíme na silné proužky a zakapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Prolisovaný česnek smícháme s olejem, drobně posekanou petrželovou natí a solí. Kapie přelijeme zálivkou a před podáváním necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.