Pečené králičí medailonky, zeleninová rýže
70 min.
Ingredience
- 90gramůKráličí hřbet
- 5gramůOlej rostlinný
- 20gramůMrkev kořen
- 15gramůCeler bulvový
- 15gramůPórek
- 150gramůZelí hlávkové bílé
- 5gramůCibule
- 45gramůRýže neloupaná (Natural)
- 150mililitrůVývar zeleninový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
8 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
9 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Omytý, nakrájený králičí hřbet dusíme v kastrolu na oleji spolu s nakrájenou mrkví, celerem, hlávkovým zelím a cibulí. Během dušení maso podléváme vývarem. Podle chuti osolíme a opepříme a ve vyhřáté troubě dopečeme doměkka.
- 2Nakrájený pórek krátce podusíme. Divokou (neloupanou) rýži podusíme doměkka a promícháme s pórkem.
- 3Na talíř upravíme králičí hřbet se zeleninou a pórkovou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.