Pečené králičí medailonky, zeleninová rýže

70 min.
Evropa
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
8 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
9 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý, nakrájený králičí hřbet dusíme v kastrolu na oleji spolu s nakrájenou mrkví, celerem, hlávkovým zelím a cibulí. Během dušení maso podléváme vývarem. Podle chuti osolíme a opepříme a ve vyhřáté troubě dopečeme doměkka.
  • 2
    Nakrájený pórek krátce podusíme. Divokou (neloupanou) rýži podusíme doměkka a promícháme s pórkem.
  • 3
    Na talíř upravíme králičí hřbet se zeleninou a pórkovou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.