Pečené kuře s hořčici

90 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1091 kcal
Bílkoviny
72 g
Tuky
85 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
953 mg
Vápník
92 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře očistíme, důkladně omyjeme a osušíme. Vnitřek osolíme, opepříme, vymažeme hořčici a vložíme tymián. Vršek potřeme olejem, osolíme a opepříme.
  • 2
    Připravené kuře položíme na nízký plech, který vložíme do horké trouby a pečeme 60 minut. Po dobu pečení kuře poléváme vlastní vypečenou šťávou, anebo vodou.
  • 3
    Hotové kuře rozdělíme na 4 porce, které rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.