Pečené marinované jehněčí kotlety

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
39 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
85 mg
Cukr
103 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na přípravu marinády smícháme olej, citronovou šťávu, koňak, sůl, pepř, česnek a provensálské koření. Jehněčí kotlety naložíme do marinády a dáme na 5 hodin do chladničky. Během marinování kotlety několikrát obrátíme.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Kotlety vyjmeme z marinády, položíme do pekáče a pečeme 15 minut.
  • 3
    Během pečení kotlety potíráme marinádou. Potom rozpálíme gril a jehněčí kotlety ještě grilujeme za občasného potírání marinádou dalších 5 minut z každé strany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.