Pečené papriky v marinádě

35 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
109 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté papriky pečeme do zčernání v troubě předehřáté na 220°C. Poté papriky vyjmeme a dáme vychladnout. Po vychladnutí sloupneme slupku, odstraníme semínka a papriky nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Šťávu, kterou papriky pustily, smícháme s olivovým olejem, pepřem, solí a lžící citronové šťávy.
  • 3
    Česnek prolisujeme a vmícháme do zálivky.
  • 4
    Papriky klademe do připravené marinády a necháme odležet alespoň 2 hodiny.
  • 5
    Podáváme vychlazené jako salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.