Pečené rybí filé s paprikovou majonézou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
111 g
Tuky
37 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
757 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme majonézu se lžící kečupu a podle chuti přidáme mletou sladkou papriku, pepř a sůl.
  • 2
    Trochu papriky smícháme s rozpuštěným máslem a další s olejem. Petrželovou nať opláchneme pod studenou vodou, necháme okapat a nakrájíme nadrobno. Vejce rozšleháme v misce.
  • 3
    Rybí filé nakrájíme na porce, které osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku a ve strouhance.
  • 4
    V pánvi rozehřejeme olej s paprikou, filé na něm prudce opečeme z obou stran, pak oheň zmírníme a filé pomalu dopečeme doměkka. Během pečení porce alespoň dvakrát obrátíme, a vždy je při obracení potřeme paprikou ochuceným máslem.
  • 5
    Podáváme s ochucenou majonézou, posypané nasekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.