Pečené vepřové maso sterilované
155 min.
Ingredience
- 1kilogramVepřové maso tučné
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 0,5lžičkaKmín celý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
801 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
75 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
386 mg
Cukr
720 mg
Postup přípravy
- 1Maso očistíme, důkladně omyjeme, ochutíme solí, kmínem, vložíme do kastrolu a ve vyhřáté troubě upečeme.
- 2Mezitím nasekáme cibuli a udusíme. Poté maso umeleme, přidáme pepř, cibuli a nakrájenou petrželovou nať. Vše promícháme a rozdělíme do čistých sklenic. Zalijeme šťávou z pečení a ihned zavíčkujeme.
- 3Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu.
- 4Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na studeném a tmavém místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.