Pečené vepřové maso sterilované

155 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
801 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
75 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
386 mg
Cukr
720 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, důkladně omyjeme, ochutíme solí, kmínem, vložíme do kastrolu a ve vyhřáté troubě upečeme.
  • 2
    Mezitím nasekáme cibuli a udusíme. Poté maso umeleme, přidáme pepř, cibuli a nakrájenou petrželovou nať. Vše promícháme a rozdělíme do čistých sklenic. Zalijeme šťávou z pečení a ihned zavíčkujeme.
  • 3
    Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu.
  • 4
    Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na studeném a tmavém místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.