Pečené žampiony plněné kančím masem
40 min.
Ingredience
- 8kusůŽampiony čerstvé
- 500gramůKančí plec
- 1kusCibule
- 1stroužekČesnek
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 1kusVejce slepičí
- 150mililitrůVoda pitná
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,25lžičkaKmín drcený
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžíceSádlo vepřové škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
9 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Velké žampiony opláchneme, odkrojíme nožičky. Kančí plec nakrájíme na kostky a umeleme s nožičkami žampionů, cibulí a česnekem. Do směsi přimícháme mouku, vejce, sůl, pepř a kmín. Směs dobře promícháme a naplníme jí žampiony.
- 2Pekáč vymažeme sádlem, na pekáč vyrovnáme žampiony, podlijeme trochou vody a pečeme ve středně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.