Pečení pstruzi s citrónovým máslem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1121 kcal
Bílkoviny
105 g
Tuky
75 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
39 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku promícháme se solí a pepřem, pstruhy opláchneme a dobře obalíme v moučné směsi.
  • 2
    V pánvi rozpálíme vyšší vrstvu oleje a smažíme pstruhy z obou stran asi 6–7 minut. Hotové dáme na mísu a uchováme v teple.
  • 3
    V rendlíku rozehřejeme máslo, dokud nezhnědne. Přidáme citrónovou šťávu a citrónovým máslem pokapeme pstruhy.
  • 4
    Ozdobíme plátky citrónu a petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.