Pečení pstruzi s houbami

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
716 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
55 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruhy omyjeme, osušíme a zvenku i zevnitř vetřeme sůl. Pokapeme je limetkovou šťávou. Do každého pstruha vložíme plátky másla, čerstvou bazalku, 2 stroužky česneku a očištěné, na silnější plátky nakrájené houby.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia.
  • 3
    Pekáček vymažeme máslem a urovnáme do něj připravené pstruhy. Pečeme 30 minut.
  • 4
    Po upečení servírujeme na připravené talíře a zdobíme najemno nasekanou pažitkou a klínky limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.