Pečený chléb s goudou

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
575 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
22 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
233 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bochník chleba, o průměru cca 24 cm, seřízneme ve 2/3. Vrchní kůrku si uschováme, střídku vydlabeme a dáme do misky.
  • 2
    Šalotku i papriku oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Obojí pak orestujeme na rozpáleném másle.
  • 3
    Sýr zbavíme kůrky a nastrouháme jej. Přimícháme k chlebové střídce, přilijeme rozšlehaná vejce s mlékem. Přidáme restovanou zeleninu a dochutíme pepřem, tabascem a worcestrem.
  • 4
    Vše dobře promícháme a vlijeme do vydlabaného bochníku.
  • 5
    Pečeme při 225 °C cca 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.