Pečený chřest s tymiánem

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
16 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
182 mg
Cukr
452 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 200°C. Chřest oloupeme, opláchneme a odkrájíme tvrdé konce, které můžeme dále zužitkovat. Chřest narovnáme do pekáčku, posypeme sušeným tymiánem, osolíme a opepříme. K okořeněnému chřestu přidáme na kousky nakrájené stroužky česneku.
  • 2
    Vše pokapeme olivovým olejem a pečeme v troubě zhruba 20 minut. Po 10 minutách chřest otočíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.