Pečený jeseter s kapary

45 min.
Ruská federace

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
21 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
375 mg
Cukr
650 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného jesetera naporcujeme, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 20 minut marinovat.
  • 2
    Potom porce ryby krátce opečeme na rozpáleném oleji a opatrně obrátíme. Po druhé straně je pečeme jen velmi krátce. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, nasekané kapary, zalijeme vínem a povaříme. Nakonec přidáme kousek másla.
  • 3
    Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.