Pečený lín s bylinkovým máslem
25 min.
Ingredience
- 600gramůLín
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaKopr čerstvý
- 1lžičkaPažitka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
11 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
80 mg
Cukr
67 mg
Postup přípravy
- 1Částečně vykostěné, omyté a osušené porce lína osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Na pánvi na rozehřátém oleji porce opečeme po obou stranách. V misce promícháme máslo s čerstvými, jemně nasekanými bylinkami. Na každou porci lína položíme kousek bylinkového másla a ihned podáváme. Vhodnou přílohou je rýže.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.