Pečený losos na víně

38 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
455 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
24 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z lososa osolíme, opepříme a vložíme do zapékací mísy. Cibuli a citron nakrájíme na plátky, cherry rajčátka rozpůlíme, petrželovou nať nahrubo nasekáme.
  • 2
    Filety v míse přelijeme máslem, vínem, poklademe rozebranými plátky cibule, plátky citronu, přikryjeme alobalem a pečeme v předehřáté troubě zhruba 1/2 hodiny.
  • 3
    Upečené filety servírujeme přelité výpekem, obložené cherry rajčátky a posypané petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Veru
út 24. 3. 2015
Rychlý a jednoduchý recept, který ve výsledku mile překvapí. Vyzkoušela jsem, mohu doporučit.
trribulus
po 23. 3. 2015
Docela zajímavý a především jednoduchý recept. Určitě ho brzy vyzkouším a dám vědět, jak to dopadlo. M.
Veyra
po 23. 3. 2015
Všechny mé dosavadní recepty na lososa strčil tento postup do kapsy. Opravdu DELUX, doporučuji. ;-)
jelito
po 23. 3. 2015
Opravdu výborný recept na lososa.
lucus20
čt 26. 3. 2015
Výborný recept, lososa na tento způsob mohu jen doporučit.