Pečený mník
65 min.
Ingredience
- 2000gramůMník
- 50gramůAnglická slanina
- 120gramůCibule
- 50mililitrůOlej olivový
- 2špetkySůl
- 6stroužkůČesnek
- 2špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
127 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
12 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
472 mg
Cukr
898 mg
Postup přípravy
- 1Rybu omyjeme, prošpikujeme česnekem a obložíme slaninou. Svážeme nití a přendáme do zapékací nádoby. Osolíme a opepříme, posypeme tymiánem, zakápneme olejem a posypeme nakrájenou cibulí.
- 2Pečeme 40 minut při 220 °C.
- 3Před servírováním odstraníme nit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.