Pečený mořský okoun

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
7 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
485 mg
Cukr
224 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dvojitou fólii si připravíme a lehce potřeme olejem, aby se do ní daly zabalit ryby. Vykuchanou rybu položíme doprostřed a rozevřeme břišní dutinu, naplníme ji zázvorem, nakrájenou jarní cibulkou a stroužkem česneku. Zalijeme sherrym, osolíme a opepříme.
  • 2
    Zavřeme břišní dutiny ryb a dáme je vedle sebe. Fólii přehneme přes ryby pevně a spojíme kraje fólie. Okraje přehneme a zmáčkneme.
  • 3
    V rozehřátém grilu pečeme 15 minut, jednou otočíme. Poté sundáme fólii a rybu nakrájíme na 3 kusy.
  • 4
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.