Pečený pstruh plněný zeleninou

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
23 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev, kořen petržele a celer oloupeme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Houby očistíme, opláchneme studenou vodou a okapané nakrájíme. Slaninu rozkrájíme na plátky. Petrželku omyjeme a nasekáme najemno.
  • 2
    Vykuchané ryby omyjeme, osušíme, ochutíme kmínem a osolíme.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme máslo a orestujeme na něm nakrájenou zeleninu a houby, opepříme a osolíme, na závěr ještě přidáme nasekanou petrželku. Směsí naplníme připravené ryby, které pak obalíme plátky slaniny.
  • 4
    Naplněné pstruhy položíme na pečicí papír, rozložený na plechu nebo ve větší zapékací míse a pečeme je přibližně 15 minut v troubě, předehřáté na 180 stupňů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.