Pečený skopový hřbet

100 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
3103 kcal
Bílkoviny
250 g
Tuky
219 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
76 mg
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hřbet omyjeme, tuk lehce nařízneme a maso svážeme. Osolíme, opepříme a potřeme česnekem a hořčicí.
  • 2
    Maso opečeme na rozpáleném tuku ze všech stran. Přebytečný tuk potom slijeme, maso podlijeme naběračkou horké vody a dáme péci do silně vyhřáté trouby.
  • 3
    Upečené maso vyjmeme, vykrojíme tenké plátky a rozložíme je zpět na hřbet.
  • 4
    Podáváme s vypečenou šťávou, do které jsme přidali trochu mouky a rajčatového protlaku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.